Najnovšie recenzie zo sekcie Lampičky
- Praktické
Produkt sa mi veľmi páči ,som spokojná
- pevná konštrukcia, ľahká montáž
- nemá
- Pekna dobre spracovana lampa
- Dotyk funguje bez problemov
- Ziarovku E14 treba kupit len malu gulu, aby sa vosla pod tienidlo
- jednoduchý
- kvalita za rozumnú cenu
Ako menšia lampička na nočný stolík fajn. Za rozumnú cenu kvalitná lampička s podstavcom z bukového masívu.
- Výhoda je že to má diaľkové ovládanie a dajú sa meniť farby.
Jednoduchá na používanie, skladná, výborná cena
- dobre sa upevňuje,
- dobre sa nastavuje smer svietenia
- veľmi dobre osvetľuje pri čítaní
Tiffany 112
Karol Gazdík
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v lampytiffany.sk
Lampa prišla špeciálne zabalená. Tienidlo neporušené a krásne. Plne zodpovedalo obrázku v e-shope. Môžem len odporučiť. Vítaná je aj cenová dostupnosť jednotlivých lámp. Hodí sa všade, do historického interiéru i ako solitér do minimalisticky zaradeného bytu.
super produkt a krasne meni farby najme modra :)
- pekny dizajn
- vyborna svietivost
Elegantna lampa do spalne alebo obyvacky. Velmi dobra svietivost, dalo by sa pri nej aj citat. Hladali sme nocnu lampu v bielo-zlatej kombinacii, ktora by nevyzerala staromodne, a tato lampa sa nam na prvy pohlad zapacila. Kupovali sme dvojicu ako nocne lampy k posteli a vyzera to dobre, len obidve spiraly su zatocene do tej istej strany. Bolo by preto skvele, keby sa vyrabala "lava" a "prava" verzia spiraly :).
- Za tú cenu ok
- Dosť ťažké
- Pekný dizajn, príjemné jemné svetlo - super na relax pred spaním, kvalitný materiál
- Ťazké ( robustný kameň) svetlo je veľmi jemné - ozaj iba dekoračné / relaxačné
Lampa splnila moje očakávania.
Táto lampa oproti spidermanovi má len malú “škvrnu” zelenej farby - názvu. Decká sa potešili, je to fajn.
- Páči sa mi svetlozelená farba, na stole vyzerá dobre
- Vypínač je umiestnený na drôte 20 cm od svietidla - nepohodlné.
- Super
- Lampa zodpovedá popisu
- parádna praktická lampa
- ok
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »