Najnovšie recenzie zo sekcie Lampičky
- Rychle dodanie,kvalitny vyrobok, spokojnost
Svietivost postacujuca v noci do chodbicky na orientaciu pre starsich ludi Vypinac super zapnete ked potrebujete lepsie ako na senzor
Lampa je krásna a funkčná. Veľký podstavec, takže sa nebude nakláňať pri manipulácii. ALE... v návode nie je popis ako spojiť plastový adaptér so závitom lampy. Náš názor je taký že, adaptér je krátky už z výroby a tým pádom je takmer nemožné ho tam našrubovať. Takže to zašrubujete zle. Potom musíte komplet lampu so skrutkami rozobrať a nanovo sa pokúsiť to nastaviť. Doba montáže aj s malými skrutkami v lampe 1h. Ak máte na to nervy tak áno, kúpte za 85€
- Vyzerá v pohode
- Robí čo má
Super lupa. Podsvietenie je výborná vec, už ma nebavilo si z boku svietiť baterkou pri klasickej lupe. Sojan je super, obe ruky voľné. Za tú cenu perfektný produkt.
Som spokojná
- pekný dizajn
- dobré svetlo
- ľahká montáž
- na číru plochu nalepená zbytočná nálepka, rovnaká je aj odspodu. Pri jej odstraňovaní polovička poškriabala povrch
- Ľahko sa poškriabe
- Elegantny, moderny vykonny. Splna moju predstavu.9
- Lampa je krasna, presne ako na obrazku.
- Kratky privodny kabel
Ozdoba aj praktickosť v jednom. Pätica E27, čo je veľmi výhodné. Treba len kúpiť žiarovku s dlhou bankou.
Vkusný výrobok
ISO 0416
Pridané: 20. júla 2023
(naposledy upravené 10. septembra 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Výborný a svieti výborne odporúčam každému
Škoda, že sa nedá vypňúť svetlo
- veľká spokojnosť s produktom
- pekne spracovanie
Lampy sú veľmi pekné
Ako nočné svetlo to vytvára v kúpeľni veľmi komornú nočnú atmosféru
- Táto stolná lampa je výborná, nastavenie teploty svetla a aj intenzity svetla je výborné.
- Taká malá nevýhoda tejto lampy je aspoň pre mňa, že osvetlenie panela s časom, dátumom a teplotou sa nedá regulovať alebo aspoň na noc vypnúť, pretože to modré podsvietenie je moc intenzívne.
Celkove odporúčam tento produkt aj cena je primeraná.
len opatrne pri doprave, velmi zle balena a velmi velmi krehka
- Úsporná technológia LED
- pekný dizajn
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »